top of page
bg image_google professional service.jpg

Perkhidmatan Profesional Google Cloud

Gunakan semua tawaran daripada Google Cloud untuk sentiasa termaklum dan relevan. Program-program ini disusun khas untuk memastikan perjalanan anda ke awan dipermudahkan.

 

Ianya semudah itu.

Professional Services

Cloud Start

Bengkel yang membantu pelanggan untuk mula menggunakan Google Cloud Platform (GCP). Google akan memudahkan sesi interaktif di mana pelanggan boleh meneroka fungsi GCP,senario, dan keupayaan melalui perbincangan, papan putih,dan penggunaan demo.

Cloud Sprint

Bengkel amali intensif yang mempercepatkan penghijrahan aplikasi pelanggan ke Google Cloud Platform (GCP).Pakar Google akan mengetuai pasukan

pelanggan melalui perbincangan interaktif dan sesi papan putih, menyemak aplikasi sasaran untuk berhijrah ke GCP

Cloud Plan and Foundation: Infrastructure

Direka untuk membantu memulakan projek Google Cloud Platform (GCP) yang baharu. Ini termasuk bengkel pengenalan yang akan membantu pelanggan mengenalpasti keperluan reka bentuk teknikal dan pendekatan.

Cloud Plan: Application Development

Memberi panduan tentang reka bentuk dan seni bina aplikasi awan asli baharu atau sedia ada yang akan dijalankan di Google Cloud Platform (GCP).

 

Perkhidmatan ini bertujuan untuk pelanggan yang berminat dengan amalan terbaik untuk membina aplikasi moden atau mengubah aplikasi sedia ada untuk memanfaatkan keupayaan awan.

Cloud Deploy

Direka khas untuk memberikan nasihat dan kepakaran untuk projek Google Cloud pelanggan.Pengurus Projek akan bekerjasama dengan pelanggan untuk menyokong pelaksanaan projek melalui penggunaan amalan terbaik, kepakaran produk Google, dan aktiviti pengurusan projek teras.

Cloud Deploy (Weekly)

Direka untuk memberikan nasihat dan kepakaran untuk projek Google Cloud pelanggan.Pengurus Projek akan bekerjasama dengan pelanggan untuk menyokong pelaksanaan projek melalui penggunaan amalan terbaik, kepakaran produk Google, dan aktiviti pengurusan projek teras.

Change Management Advisory

Pengurusan perubahan memainkan peranan penting dalam membolehkan pekerja untuk mengguna pakai teknologi baharu dan bekerja dengan cara baharu.Sediakan organisasi untuk berjaya dengan memanfaatkan amalan terbaik dan pengalaman medan Google. Sebagai penasihat strategik, Pakar Change Management Advisory akan memberi tumpuan kepada bekerja dengan pasukan perubahan pelanggan untuk memahami keperluan pengurusan perubahan khusus organisasi, menyediakan pelan pengurusan perubahan yang disesuaikan dan membina penajaan dan sokongan.

bottom of page